Skyltx.se tillhandahåller en mängd olika typer av skyltar och reklamlösningar i alla möjliga tänkbara storlekar. Från visitkortshållare, broschyrställ, lister och ramar till affischer, avspärrningsstolpar till mässan, anslagstavlor och blädderställ till skyltar i alla möjliga olika storlekar, utseende och funktion. En skylt med inbyggt cykelställ väcker uppmärksamhet och passar bra in i dagens miljömedvetna tänk.

Skylt med cykelparkering
Det första att ta ställning till är huruvida skylten ska stå inomhus eller utomhus. Vill du ha en skylt på gatan utanför butiken går det t.ex. att kombinera en skylt med ett cykelställ. Ett cykelställ framför affären kan göra att potentiella kunder bli mer benägna att hoppa av cykeln och kika in, eftersom det är lätt och mer inbjudande att ställa cykeln i ett cykelställ framför att ställa den i vägen för ett skyltfönster. 
Cykelställen finns i flera olika storlekar och kan fås i metall eller vitt med kraftiga och tåliga stålrör och polyesterlack som står emot väder och vind. På toppen sitter en platta där det går att sätta namn eller logo. Det går också att sätta på praktiska hjul som gör det lättare att köra ut och in skylten, vilket kan vara bra om du inte vill att den ska bli stående ute på gatan över natten.

Den mest populära kombinationen
Ett särskilt populär variant är den med cykelställ på ena sidan och plakathållare (50 x 85 cm -A1) på den andra. Här kan du kombinera och både ha ett budskap i form av t.ex. företagets namn eller ett aktuellt erbjudande i kombination med parkering för kunderna. Den här skylten är tillverkad av galvaniserade stålrör och har två hjul. Själva plakathållaren är naturligtvis genomskinlig och har magnetlås så att det snabbt går att byta plakat.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och länkkatalogen https://sverigesurfen.se

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *