BikeID är en cykelbutik i Stockholm som just nu börjat sälja snygga elcyklar som du själv kan designa efter ditt behov. Butiken säljer som tidigare mycket snygga och stilrena cyklar samtidigt som de är väldigt mycket användbara mer fler funktioner som de flesta cyklarna idag inte har. Fördelarna med en elcykel är att du kan cykla mycket längre sträckor i en högre hastighet utan att känna att du behöver jobba mer .Om du t.ex inte har en bil och kanske inte vill ha en men samtidigt har du lite längre till jobbet. Då är en elcykel perfekt för dig, det är ungefär som en vanlig cykel men att du får lite extra hjälp när du trampar.

Ofta ser inte elcyklar så attraktiva ut idag då de har en stor låda på pakethållaren. Det unika med dessa cyklar från BikeID är dock att du inte ens ser att det är en elcykel då batteriet och motorn är inbyggd i baknavet vilket gör det till en mycket fin elcykel. Cykeln laddas i ett vanligt eluttag från navets högra axel och du kan även ladda ner en tillhörande app till cykeln. Där kan du ställa in elcykelns assist, toppfart och regenererande bromsfunktion – som laddar batteriet medan du cyklar. Titta in på BikeID och se över om det kanske är din nästa designade elcykel.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *