Bengin Kamas Blogg!

Hej! Bengin Kama heter jag och bor i Uppsala. Jag har nyligen skapat en blogg på Blogger som heter Bengin Kama – Tennis, Fotboll och livet i allmänt. På min blogg kan du läsa om mina inlägg om Tennis, fotboll, resor och övriga intressen i livet. I mitt senaste inlägg skrev jag om tennisåret 2017, och vad vi kan förvänta oss inför slutet på året. Detta år har varit ett utav tennishistoriens höjdpunkter. Legenderna Roger Federer och Rafael Nadal har båda gjort enastående comebacks, där båda har tagit två Grand Slams var. I en sådan tuff och konkurrensutsatt sport är det nästan osannolikt att man kan dominera så länge som dessa har gjort.

När Bengin Kama inte kollar på tennis följer han fotbollen och ser Zlatan som den största av dem alla. Det är svårt att inte se upp till honom efter allt han åstadkommit och hans personlighet är så stark så man kan inte låta bli att gilla han för den han är. Hade det inte varit för honom hade Sveriges landslag varit ofarliga. Många fruktar Zlatan för de vet att han kan leverera när det verkligen gäller, och de har sett att kan åstadkomma mirakel. Zlatan är för Sverige som JO-Waldner var i Pingis. När JO-Waldner var ung så slog Sverige Kina i pingis, Sverige var 1:a i världen i pingis. Men sedan han la ner har Sverige aldrig varit i närheten, inte ens nästan.

Skriver Bengin Kama inte om sportens värld blir det säkert om några resor jag gör eller andra saker som jag vill dela med mig av. Jag föredrar varmare länder, men att åka skidor i Österike är aldrig fel det heller. Skulle jag välja skulle jag åka till Barcelona och se FC Barcelona spela en ligamatch, det hade varit en riktig dröm.

Jag hoppas ni vill läsa min blogg och tycker att den har intressanta inlägg.

Det var allt för mig, Peace/ Bengin KamaCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *