En halvgalen kvinna som är helt övertygad om att det aldrig är för sent att lära sig nya saker och som därför hamnat i ett torp mitt i Gästrikeskogen. Lever efter mottot “Jag kan allting. Och det jag inte kan, det lär jag mig”.

Några ord inne från, Christina Hjort´s blogg, Torparkärringen;
“Tänk att det imorgon gått ett helt år sedan jag klev in i stugan med nyckeln i min hand. Nybliven torpägare. Jag fattar inte riktigt vart tiden tagit vägen… Det är också ibland svårt att ta in att jag faktiskt har ett torp. Jag hade letat så himla länge men det var hela tiden något som inte klaffade; antingen avståndet, eller att jag inte fick rätta känslan. Allt som oftast var det så att ekonomin sade stopp. Till och med på lite mindre stugor kunde det bli en galen budgivning som jag inte hade möjlighet att vara med på. Och så dök det här upp. Torpet med stort T. Så fort jag såg bilden på hemnet så visste jag att Ja! Jag måste åka på visning!”Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *