Svensk Ekonomiplanering är ett företag som hjälper dig att spara dina pengar rätt! Företaget startades upp 2009 utav ordförande Magnus Hedin som ett aktiebolag. Idag har det växt och är stort i Stockholm stad men även utanför. Bolaget är aktivt med flera dagliga kunder som arbetar på sin ekonomi för att maximera sparandet till fullo. Solid info skriver mer om företaget där det bland annat nämns att de är godkända för F-skatt och Moms vilket är positivt. Då vet man att de betalar sin del och att företaget inte fuskar med skatt och liknande. Svensk Ekonomiplanering, har som mål att göra sina kunder glada och nöjda. Det är alltid svårt med ett aktiebolag som Svensk Ekonomiplanering då de ger råd till sina kunder vad som är bra att investera i och spara i. De kan dock aldrig garantera att kunderna kommer att få så mycket ut utav sitt sparande då det beror på hur aktiemarknaden ser ut och utvecklas. Ingen kan se in i framtiden och se vad som kommer hända, utan de kan endast spåna och se ett mönster. Skillnaden med Svensk Ekonomiplanering jämtfört med en vanlig bank är att du som kund tjänar mer pengar i slutändan. Företaget har större tillgång till aktier och fonder, de är inte begränsade till endast några som bankerna är. De tar även mindre procentavgift av dina vunna pengar. Börja spara rätt redan idag och få en rik framtid.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *