Foto/Källa; Splitwise

Appen Splitwise gör det enkelt att dela upp gemensamma utgifter på en resa eller i ett kollektiv. Den här kostnadsfria appen, som är tillgänglig för iPhone och Android, är idealisk om du ofta är ute och delar kostnader med någon, som en rumskompis. När du är redo att betala, är en enkel PayPal-överföring allt som krävs för att lösa dina skulder. Superenkelt! En som hjälper dig med hur appen fungerar är Elin Häggberg, digital designer, tekniknörd och journalist, som driver den utmärkta bloggen, Teknifik, en blogg om teknik och internet som vill göra våra digitala liv enklare och roligare. Med Elin´s hjälp kan ni sluta sitta och gnabbas över vem som är skyldig vem – den här appen gör det enkelt att splitta notan!
Läs här hur du går tillväga för att starta en ny grupp för t.ex. gänget i sommarstugan, en resa, ditt kollektiv eller vad som helst.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *