Kyrklig är en sida om allt inom kyrkor, religion och kristendomen. Det finns en mängd olika kyrkor i Sverige och över hela världen, alla bär på en speciell historia bakom dem. I de flera finns det många begravda kroppar runt om där deras själ har vandrat vidare till något bättre. Många kan tycka kyrkor är en väldigt dyster plats då det handlar mycket om döden medans andra tycker att det finns en härlig historia bakom varje kyrka och de känner sig fri där.

En del är oroliga för döden och rädd för den då de inte vet vad som väntar på andra sidan. I religionerna finns det flera olika tro på vad som händer efter döden, för alla ska vi dö någon dag är det sagt. Man ska dock inte vara orolig för det är endast kroppen som stannar kvar och själen vandrar vidare där man återförs med nära och kära är det sagt, Enligt andra religioner återförs man till något annat beroende på hur man levt sitt liv tidigare.  Ingen vet dock hur det ser ut, hur det känns och ingen kan svara på denna fråga. Läs mer och kyrkor, religion och heligt på Kyrklig.


Kategorier: BegravningReligion

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *