Foto; Therése Särnbäck

Daniel Gyllendahl, är idag en toppmäklare i centrala Stockholm, han har sedan tidigare arbetat på Bjurfors men han tyckte att det begränsade honom och han behövde något bättre. Det var då han insåg att det enda rätta valet var att skapa sitt eget företag och bli en entreprenör. Idag äger Daniel Gyllendahl bolaget invest AB, detta aktiebolag går det väldigt bra för!

Daniel, har alltid velat vara den entreprenör han har drömt om, men han har som många andra aldrig vågat ta steget till att starta sitt eget företag. Det är också väldigt förståeligt eftersom det är en väldigt stor risk man behöver ta. Daniel, kände dock att det nu var dags med hans stora erfarenhet och sitt nöjda kundskap. Det var dock inte lätt för Daniel och därför valde han att begränsa sig med sitt företag. Han blev snabbt erbjuden ett jobb på BOSTHLM efter att han slutade på Bjurfors.

Daniel Gyllendahl, har varit registrerad mäklare sedan 2013 och har därför stor erfarenhet från den mest centrala staden i Sverige. Varför Daniel valde att fokusera på Stockholm är ett enkelt svar, eftersom Stockholm är staden med mest människor och flest bostäder. Dock är det ingen enkel stad eftersom Stockholm är staden med mest konkurrens i Sverige. Detta har dock inte hindrat honom då han under senaste halvåret haft flera bostäder sålda med många glada kunder.

Daniel har fått fem av fem i betyg på hemsidan “hittamäklare” vilket är väldigt bra. Detta visar hur mycket han bryr sig om sina kunder och vill alltid deras bästa. Här är bara några av alla betyg han har fått från sina kunder efter försäljningar.

Lyhörd

Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
______________________________________

Engagerad

Väl förberedd och lätt att få tag på.
______________________________________

Pådrivande

Har hög energi och är målinriktad.
______________________________________

Lätt att tycka om

Upplevs charmig och socialt kompetentCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *