Här öppnar sig en hel värld av skräddarsydda gardiner och möjligheter! Uniggardin.se producerar gardiner i hög kvalitet till ett bra pris. Välj mellan lamellgardiner, rullgardiner, hissgardiner, insektsnät, gardiner till takfönster, persienner och markiser till terrassen. Allt efter dina mått och önskemål.

Till exempel så har lamellgardiner blivit väldigt populära att ha i stora fönster, tack vare sitt minimalistiska uttryck. Förutom snyggt design-uttryck så fungerar de också bra som både solavskärmning och mörkläggning. Markisen är den perfekta lösningen utomhus över terrassen. Den är snygg och gör det lätt att vara utomhus hela dagarna. Fundera noga över vilka funktioner markisen ska fylla och vad som passar bäst för just dina behov eftersom den blir en del av huset och kommer att sitta där i många år.

Vi sätter kunden i fokus. Beställ tygprover helt gratis! Så att du både kan se färgen och känna på tygets struktur innan du beställer din gardin. Vi har sålt mer än 1 miljon gardiner och uppfyller kraven för Certifierad E-handel fastställda av Nordisk E-handelscertifiering. Hos UNIG oss köper du dina gardiner tryggt och säkert.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *