Daniel Gyllendahl, mäklare på BOSTHLM

Daniel har under en tid nu varit anställd på BOSTHLM i Stockholm. Hos dessa känner han att han får friheten och möjligheten att arbeta tillräckligt självständigt för att på allvar kunna hjälpa sina kunder till att göra sitt livs bästa affär när det kommer till sin bostad.

Daniel själv reser ofta runt och föreläser om hur du lyckas som mäklare. På sin egna blogg ger han mycket tips om hur du gör karriär inom yrket, men som självklart även kan tillämpas till andra branscher i livet. Allting kräver att man har passionen, drivkraften och engagemanget. Har du det kan du lösa allt!

Daniel själv lanserade nyligen två stycken olika bloggar. I den ena berättar han mer om sitt professionella yrkesliv. Där bloggar han om sig själv och berättar om hur han själv fungerar tycker och tänker att en mäklare ska va för att på ett så effektivt sätt ska kunna förmedla fastigheter. Dock har Daniel även ännu en blogg där han pratar om de andra sakerna i livet, såsom träning, kvällar med vänner och mycket annat. Denna blogg handlar med andra ord om livet utanför mäklaryrket. Vem är Daniel Gyllendahl när han inte jobbar? Detta och mycket annat svarar Daniel på i den bloggen. Gyllendahl ger också olika tips för träning och även olika saker man kan tänka på för att lyckas som mäklare. Båda dessa bloggar, den mer yrkesmässiga och hans personliga, blir därför väldigt intressanta för de som vill göra karriär och kanske även följa i Daniel Gyllendahls fotspår.

På BOSTHLM hjälper Daniel Gyllendahl dig till den perfekta affären, vare sig du säljer eller köper. Vi marknadsför din bostad på alla de stora hemsidorna och hjälper dig att bli synlig. På Daniel Gyllendahls mäklareblogg kan du dessutom ta del utav exakt hur en försäljning går till, där listas 6 viktiga punkter. För det första har vi enbart erfarna mäklare då vi inser hur viktigt det är med erfarenhet och kunskap. Vi planerar sedan vår framgång där de hundratals små viktiga besluten planeras mycket väl och förstår att slutresultatet är summan av alla dessa besluten. Vi har också ett aktivt kundregister där vi förmedlar bostäder och visar upp dem för rätt personer. För att sedan i punkt fyra kunna presentera din bostad på rätt sätt. Detaljerna är det som avgör i en bra presentation! Det är också mycket viktigt med en professionalism vilket visar sig i bland annat fullskärmsbilder i HD för att presentera ditt objekt. Den sista punkten handlar om något som redan har tagits upp. Att vi presenterar ditt objekt på alla bostadssidor på nätet för högsta möjliga synlighet!

Att mäkla är inte något vem som helst skulle lämpa sig för. Det krävs ett enormt driv. Speciellt om man ska jobba i en så konkurrenskraftig stad som Stockholm. Det innebär dock inte att man inte skulle försöka. Mycket i livet handlar om att man ska utvecklas. Är du intresserad? Go for it! Det är min absolut högsta rekommendation.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *