Olof Larsson mannen bakom Nymans Ur 1851

Olof Larsson driver företaget Nymans Ur 1851 som är exklusiva med vissa super klockor i sverige ex. Breguet, Panerai, Audemars Piguet. Nymans Ur har klockor från 15 000 kr till de dyraste på 3 miljoner kronor. Men om man verkligen vill spendera pengar så kan man förbeställa en upp emot 15 miljoner kronor. Nymans Ur är företaget för riktiga klockkonnässörer som älskar klockor.

Olof Larsson driver Nymans Ur med en stor passion för klockor, och lägger ett stort intresse i allt som säljs på Nymans ur. Med tanke på Olof’s egna passion för klockor så har han sina favoriter på Nymans Ur. Just nu så är det Audemars Piguet som fångar Olof Larssons öga och intresse. Under Olof Larsson’s vakande öga håller sig Nymans Ur uppdaterad med dagens trender inom klockor medans man samtidigt inte förstör ett bra koncept och har även klassikerna redo till hands.

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://hittaupplevelse.se & https://lovelaholm.se & https://listitsweden.se & https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *