Henrik Kvick är företagaren som startat en personlig blogg

Att Henrik Kvick är en duktig entreprenör och företagsman råder det ingen tvivel om. Han har själv skapat ett antal olika företag och sitter nu i styrelsen för flera företag som t.ex. myTaste och NetJobs som erbjuder tjänsten nischade jobbannonser för olika branscher där olika arbetsgivare och sökare kan nå varandra.

Henrik har nu egen personlig blogg där han pratar om allting mellan himmel och jord som inte berör hans företag. Detta för att han har mycket stora passioner inom sitt liv förutom företagandet, bland annat så är fotboll ett extremt stort intresse! Henrik känner att han har mycket han vill dela med sig utav!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *