Renovera badrum Stockholm

Vi har stor erfarenhet och den kompetens som krävs för att renovera badrum i Stockholm och det spelar ingen roll vilken storlek det handlar om. Vårt team är väl ihopsvetsat och jobbar alltid mot samma mål, att göra våra kunder nöjda.

Badrumsfixaren är specialist på att renovera badrum i Stockholm! Vi är unika i branschen eftersom du som kund får allt i samma tjänst genom oss. Du slipper anlita designers på ett håll och hantverkare på ett annat – Badrumsfixaren ger dig allt i ett.

Vår vision inför varje projekt är att utöka vårt team med ytterligare en person – dig. Det är viktigt att du är med hela vägen och talar om exakt vad du verkligen vill ha. Presenterar vi en ny idé för dig som du inte tycker om så är det också viktigt att du känner dig trygg att säga detta. Badrumsfixaren vet att en öppen dialog alltid leder framåt och vi ser all kritik – positiv som negativ – som utvecklande. Vi har alltid idéer på lager och för oss är det bara roligt att arbeta fram nya lösningar då det handlar om att renovera ett badrum.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *