Aktivitetsarmbanden blev årets julklapp 2014 och har fortsatt att utvecklas sedan dess. Idag finns det riktigt bra armband som i princip är som en smartklocka men som också håller koll på hälsa och din aktivitet under dagen.

De senaste testvinnarna har varit kompletta aktivitetsarmband där du kan spåra antal steg, puls och hur hårt du tränar. Du kan enkelt registrera träningspassen för sig och där finns en mängd sportprofiler att välja mellan.

På natten håller aktivitetsarmbandet koll på hur du rör dig, vilken puls duhar och hur bra du faktiskt sover. Ett perfekt verktyg för dig som önskar att förbättra dina sömnrutiner.

aktivitetsarmband.com har vi sammanställt en guide om vad du ska tänka på. Vi listar de bästa aktivitetsarmbanden baserat på tester och hänvisar även till butiker där du kan köpa dessa online.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *