Köp din vandringsryggsäck hos Wildlife!

Wildlife är webbshoppen man vill gå till i första hand när det kommer till att köpa en ny vandringsryggsäck för friluftslivet, eller om man letar efter ryggsäckar för barn inför skolstarten. Våra Kamp ryggsäckar är väldigt prisvärda och kommer även i kamouflage. Vi har dessutom ryggsäckar utav alla typer i alla storlekar. En vandringsryggsäck är perfekt för friluftslivet, men vi erbjuder självklart även enklare lösningar för andra resor. Det går också bra att köpa en vandringsryggsäck som är anpassad för kvinnor. För den överlevnadslystne äventyraren säljer vi även överlevnadsprylar såsom yxor i fiberglas, survival cards, sågsnören och överlevnadsknivar.

Testar ryggsäckar inför dina äventyr

På Wildlife anser vi att man inte ska komplicera sin vardag. Vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment och hitta produkter som ska vara så bra som möjligt för att göra dina äventyr och utmaningar till en fröjd. Genom att testa våra lösningar hittar vi smarta och enkla produkter som göra det möjligt att helt kunna fokusera på vad vildmarken har att erbjuda! Men om man inte är intresserad utav vildmarken så fungerar våra produkter även självklart för mer vardagliga sysslor. Våra första hjälpen kit, som är enkla att ta med sig till vildmarksäventyret, följer en standard som lämpar sig för att ta med sig på alla typer av resor.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *