Specialister på flyttstädning

Låt oss ta hand om din flyttstädning. Vi är specialiserade på flyttstädning och lämnar prismodeller som passar för alla, välj mellan t ex ett fast pris eller ett löpande timpris. Vi utför städjobb inom hela Piteå med omnejd och finns för både privatpersoner och företag. Ta gärna en titt bland våra tjänster och se vad vi erbjuder. Finns något inte listat kan vi säkert hjälpa er ändå, så tveka inte att höra av dig.

Fönsterputsning Piteå

Jourstäd Piteå erbjuder alla typer av fönsterputsning, t ex av inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm. Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädningar, flytt och renoveringar. Vi erbjuder även fasta priser på fönsterputsning höst och vår för er som önskar.
Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. Kontakta oss för en offert på fönsterputsning, inga jobb är för små eller för stora och material ingår så klart alltid.

Hem



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *