Flyttstädning

Vi på Jourstäd hjälper till med flyttstädning, städning, fönsterputsning m.m. Vi är specialister på alla former av städning och lämnar fasta samt löpande priser på många av våra tjänster, t ex flyttstädning. Vi utför städjobb för både privatpersoner och företag inom Linköping och Norrköping. Är du ute efter hjälp med din flyttstädning, så titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i flyttstädningen, ni finner den under fliken flyttstädning.

Fönsterputsning

Jourstäd Linköping erbjuder fönsterputsning på alla typer av fönster, t ex av inglasade verandor och balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster m.m. Våra tjänster finns att anlita vid t ex byggstädningar, flyttstädning och renoveringar där vi ser till att fönstren är skinande rena. Det går bra att anlita oss för både enstaka eller återkommande uppdrag för både privatpersoner och företag. Självklart ingår alltid material i våra priser.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *