Känner du igen att du behövt ringa runt till flera frisörsalonger innan du lyckats hitta en ledig frisör som kan ta i mot dig den tid då du själv har en lucka i din kalender? Det har alla fall jag, och nu finns det en perfekt lösning på det här problemet för alla er som bor i Umeå.

Frisör Umeå kan frisörer ansluta sin salong. De får en snygg profilsida för sin salong och har möjlighet att lägga upp sina lediga tider för dagen. Detta gör så att jag som letar en klipptid i Umeå kan genom att besöka endast 1 sida, utan att ringa flera samtal, kan få fram vilka frisörsalonger som har en ledig tid. Då frisören också får möjlighet att koppla samman sina sociala medier till sidan så kommer jag som sitter och letar klipptid också få en bra överblick över recensioner och betyg på alla salonger.

Att frisörbranschen fortfarande inte riktigt har taget steget online, som många andra branscher, är lite konstigt. I dagens samhälle så söker vi efter allt från resor, shopping och även frisörer. Vi vill ha möjlighet att jämföra betyg, pris och se tillgänligheten för produten (i detta fall frisören). Så för alla frisörer i Umeå, detta är en perfekt första steg att ta mot en mer onlinebaserad verksamhet! Det hjälper inte bara er – det hjälper mig – mig som desperat letar bra frisörer som har en ledig klipptid!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se och https://hittaupplevelse.se

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *