Admotion erbjuder komponenter och kunskap inom linjära och roterande rörelser. Med ett nätverk av utvalda och specialiserade tillverkare världen över, kan vi erbjuda unika lösningar, personlig service och ett stort kunnande.

Inom våra två produktområden finns ett antal olika produkter och komponenter med olika förutsättningar, användningsområden och förtjänster.

För roterande rörelser, transmission, erbjuder vi ett komplett och omfattande sortiment av produkter beroende på krav och applikation: Motorer, Växlar och Frekvensomriktare.

Med ställdon som basprodukt och gasfjädrar som ett prisvärt komplement, är vi en helhetsleverantör på marknaden för linjära rörelser. Vi driver utvecklingen och erbjuder svårslagen kvalitet och prestanda. Produkterna används främst inom industri, medicinska hjälpmedel och kontorsmöbler. (Medan ställdon drivs med elektricitet, kräver gasfjädrar manuell kraft.)

Som ett led i vår vision ”Add motion for a better world” fokuserar vi på att minimera miljöpåverkan inom båda våra produktområden. Ett exempel är vår strävan att minska energiförbrukningen, t ex genom att ligga i framkant gällande utvecklinen av miljövänliga asynkronmotorer eller minimera standbyförbrukningen i kommersiella och privata sektorn.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *