Sparkcyklar från barnofritid.se

Hos oss på barnofritid.se finner du både sparkcyklar med lite större lufthjul som rullar väldigt lätt på grusvägar samt lite ojämnare underlag och med små hjul som passar bäst för för asfalt och skejtparker.

Storsäljaren – Yedoo Mezeq

En av våra storsäljare som vi definitivt rekommenderar är sparkcyklarna från Yedoo. Dessa är utrustade med stora lufthjul som gör att de funkar utmärkt både på asfalt och grusvägar.

Mezeq har en stark och mycket hållbar ram som tål hela 150 kgs belastning. Under 2014 fick den dessutom en rad förbättringar, så exemeplvis bättre hjullager, fälgar och däck, snabblås på hjulaxel samt nytt stabilare centralstöd och längre fotplatta för att bara nämna några av förbättringarna på dessa sparkcyklar.

Stort utbud!

Självklar har vi en mängd andra modeller i vårt utbud på barnofritid.se, så ta en titt hos oss på webben redan idag. Vi kan sparkcyklar!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *