Lund är ett perfekt resmål för så väl korta weekends som längre och det finns ett bra utbud av hotell i Lund med tanke på dess storlek.

Om du reser med bilen till Lund under sommaren så kan du snabbt ta dig till ett av alla friluftsbad och andra badplatser som finns i Lunds kommun. Du har även möjligheten att snabbt ta dig ut till Lomma, Bjärred och Barsebäck som alla har bra sandstränder. Denna möjligheten gör att Lund är ett perfekt resmål på sommaren. Om vädret är lite sämre kan du besöka några av alla de sevärdheter som finns i Lund som t.ex. Lunds Universitet, Botaniska Trädgården eller Domkyrkan.

Många av Lunds hotell är precis som i andra städer beläget i de centrala delarna där du snabbt får tillgång till gågator, shopping, restauranger och nattliv. Men det finns även en hel del hotell i utkanterna av Lund och där man med cykel eller buss snabbt tar sin in till centrum.

På hemsidan http://hotelllund.net kan du läsa om olika hotell i Lund och snabbt komma igång att planera din resa.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *