På Pixabay.com kan du ladda hem gratis bilder och även ladda ner egna bilder som andra kan få ta del av gratis!
Laddar du ner tio bilder slipper du reklamen. Man kan även donera en liten slant!

Att hitta bilder av hög kvalitet, gratis är en mödosam uppgift – på grund av upphovsrättsliga frågor, attribution krav, eller helt enkelt bristande kvalitet. Detta inspirerade skaparna bakom Pixabay – ett slutförvar för fantastiska Public Domain bilder. Din källa för gratis vektorer, gratis ritningar och gratis bilder.

Du kan fritt använda alla bilder på webbplatsen i digital och tryckt form, för personligt och kommersiellt bruk, utan att attribuera till den ursprungliga fotografen.

Hemsida; http://pixabay.com/

der av hög kvalitet, gratis är en mödosam uppgift – på grund av upphovsrättsliga frågor, attribution krav, eller helt enkelt bristande kvalitet. Detta inspirerade oss att skapa Pixabay – ett slutförvar för fantastiska Public Domain bilder. Din källa för gratis vektorer, gratis ritningar och gratis bilder.

Du kan fritt använda alla bilder från denna webbplats i digital och tryckt form, för personligt och kommersiellt bruk, utan att attribuera till den ursprungliga fotografen.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.