Östersund är en stad är välbesökt under hela året. Vintertid är det framför allt närheten till skidåkning som drar. Östersund är ett mecka för skidskyttar och längdskidåkare. Närheten till Åre gör också staden populär för alpin skidåkning.  Östersund brukar kallas för Sveriges mittpunkt då staden ligger ungefär lika långt mellan Sveriges sydspets och norra landsgränsen. Östersund grundades den 23 oktober 1786 av kung Gustav den tredje.

Ostersund.com kan man läsa om de evenemang som går av stapeln i staden. Se vilka artister som kommer till staden samt se de sportevenemang som planeras under 2014. Vidare kan man läsa om de sevärdheter som finns i närområdet.  Ta del av nyheter i Östersund regionen samt varför inte prova deras hotelljämförelse. Man kan alltid hitta lägsta priset på deras tjänst då varje hotellrum i staden jämförs. De största resebyråerna i Sverige finns med i jämförelsen så att man alltid kan vara säker på att få det bästa priset. Se hotellpriserna här

 

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.