Karlskrona som är en gammal örlogsbas som tack vare sitt strategiska läge vid Östersjön har lämnat ett stort historiskt avtryck.  Numera drar staden nytta av det kustnära läget för turism. Det går ett flertal färjor från staden och även en del kryssningar.

Karlskrona.com kan man läsa det mesta som man behöver veta om staden båda för turisten och lokala invånare. Läs om vilka evenemang och aktiviteter som finns att besöka i staden samt ta del av vilka sevärdheter och nöjen som finns i området.

Karlskrona är en turisttät kommun under framför allt sommaren och det finns ganska många hotell och boenden att välja på. På karlskrona.com/hotell kan man jämföra priset på stadens alla hotellrum för de 7 största resebyråerna och bokningsagenterna. Läs mer om varje enskilt hotell och planera er resa.

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.