Karlshamn är en mysig liten tätort som ligger i Blekinge precis vid Östersjön. Karlshamn ligger alldeles där Mieån rinner ut i havet och har därför många hamnar och slussar, här kan du beskåda en av de största hamnarna i Sverige.

Karlshamn.com kan man läsa allt om staden , sevärdheter, evenemang samt nöjes aktiviteter och även boka hotell på hotellavdelningen karlshamn.com/hotell 
Och om du är sugen på att fiska har du inte långt till havet, testa din lycka och du kanske får en lax eller havsöring på kroken. För er nybörjare inom fiske erbjuder Karlshamn flera olika kurser och guidade turer, för mer information besök turistbyrån.

Karlshamn har en ljuvlig innerstad med mycket nöje och handel. På Karlshamns torg ligger det stora köpcentret Flaggen med ett stort utbud på kläder, teknikprylar och annat smått och gott.
Det finns även mycket aktiviteter att välja emellan till exempel fiske, segling, ishockey, golf.
Karlshamns Golfklubb är ett måste för dig som är golfintresserad. Banan har 36 hål och håller hög kvalité. Banan passar bra för er som är nybörjare och är även en utmaning för elitspelare.
För er med barn och familj kanske bangolf är något som passar er bättre. Väggabadet har tre stycken utomhusbassänger och en bangolfanläggning.
I södra delen av Karlshamn ligger den vackra skärgården, varför inte ta en promenad längs med havet och njuta av doften saltvattnet, här finns barnvänliga klippor som passar utmärkt för sol och bad. I norr övergår skärgårdar och hav till skog och mark, ett perfekt ställa att lära sig rida eller jaga hjortar på.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn