Smådalarö Gårds egen fullängds 9-hålsbana är byggd på skärgårdsängar som odlats sedan tidigt 1700-tal. Här upplever du skärgårdens lugn på en utmanande bana som passar både låg- såväl som höghandicapparen. Några av hålen har olika utslagsplatser när man går 18-hål, och för dem med samma utslag får man en chans att förbättra sig från första rundan.

Banans miljö och Smådalarö Gårds service lovordas ofta och tack vare detta samt banans kvalitet har vi i åtta år (2005-2012) varit värd för Nordea Tour (tidigare SAS Master Tour och Telia Tour).

I vårt golfhus vid entrén till gården finner du vår shop där du kan inhandla bollar, peggar, kepsar eller annat smått och gott som kan behövas under golfrundan. Här har vi nu också byggt en ny restaurang med uteservering, Smådalarö Golf & Deli. För än mer kulinariska upplevelser rekommenderar vi Smådalarö Gårds restaurang en wedge från golfhuset. Efter, innan eller mitt i en härlig golfrunda kan du njuta av vår restaurangs härliga atmosfär med inspirerande skärgårdsmat och utsikt över Hemvikens vatten.

Vid entrén till gården finner du vår puttinggreen, våra utslagsmattor för svingövningar samt vårt golfhus.

Titta närmare på de nio hålen med hjälp av banguiden. Här hittar du också slopetabellen.

Greenfee
Dagsgreenfee 350 kr
Senior greenfee 9 hål 250 kr
Junior greenfee dagspris 150 kr
Junior greenfee 9 hål 130 kr

Säsongskort
Seniorkort 4 000 kr
Juniorkort upp till 18 år 2 000 kr
Familjekort för 2 vuxna och 2 barn 10 000 kr
Vid köp av säsongskort erhåller ni 10 % rabatt på
maten i våra restauranger på Smådalarö Gård.

Boka tid direkt på ”Min golf” i högerspalten på denna sida eller på telefon:
08-501 551 05.

Golfpaket
Boka ett golfpaket på Smådalarö Gård. Då ingår övernattning i dubbelrum, en härlig trerättersmiddag, frukostbuffé och greenfee för obegränsat spel under två dagar. Fri tillgång till övningsområde för golf samt till tennis, bastu och boule.
Från 1 395 kr/person. Tillägg för enkelrum: 350 kr/person. Boka online!

Greenfeesamarbete
Vi har även ett greenfeesamarbete med Haningestrand GK. Köper du ett årskort hos oss så spelar du 18 hål för 300 kr mån-fre på Haningestrand GK. Haningestrandmedlemmar spelar hos oss för 150 kr för 9 hål. Samt dagsgreenfee för 250 kr mån-fre.

Våra partners
Vill ni bli vår partner och synas ute på vår bana samt ta del av det i övrigt generösa partnerpaket vi erbjuder? Kontakta Jimmy Pettersson på
08-501 551 05, jimmy.pettersson@smadalarogard.se

https://www.facebook.com/smadalarogolf


Kategorier: GolfSportrelaterat

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.