Längtar du efter äventyr och nya vänner?

Vill du bestiga Kilimanjaro,åka rosa buss genom Vitryssland, båt i Filippinerna och sova på Robinsson-öar, besöka bergsgorillor i dimhöljda berg, besöka inkastaden Machu Picchu, slappa på stranden på Zanzibar, dricka lokalt producerat vin i Sydafrika, bada i vattenfall i Dominica & Martinique eller hoppa bungyjump på Nya Zeeland?

Med Rosa Bussarna kan du tillfredsställa dina begär oavsett om du ser fram mot vilda djur, adrenalinaktiviteter eller storslagna världsarv – tillsammans med likasinnade medresenärer.

Vi erbjuder resor till jordens alla hörn, från eldsland och glaciärer till bergstoppar och grottor. Genom öken till djungel, via lägereldar och stjärnklara nätter till lokala maträtter och nyfikna möten.

Tillsammans med oss kan du välja hur du vill utforska världen. Vi erbjuder klassiska resor med rosa bussar men vi tar oss även fram med inhyrda bussar, båtar, flyg och tåg. Det viktigaste är att vi skapar en gemensam närvaro och trivsel oavsett var vi är i världen.

Hemsida; http://www.rosabussarna.com



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.