Bo på en Alpacka gård där du kan känna gräset mellan tårna, klappa djuren och njuta av naturen. Vi ger dig en annorlunda och unik upplevelse med skogen som vår granne men med närhet till en charmig stad med mycket att uppleva. Sala stad finns knappt en mil från oss och Stockholm åker du till inom en och en halvtimme. I närområdet kan du finna bondens marknad, utflykter, shopping och andra attraktioner.

Som gäst på vår Bed & Breakfast kan du ena stunden gosa med våra vänliga Alpackor, se på påfåglarna som går på gården, strosa runt i den vackra naturen eller fiska på sjön Storljusen som finns inom gångavstånd. Vi erbjuder boende i vår nyrenoverade lada med mycket historia. Hos oss kan du slappna av och känna dig som hemma. Vi välkomnar er att boka boende hos oss och därmed få tillgång till allt som gården har att erbjuda.

”Norrängens Alpacka AB erbjuder en annorlunda och unik upplevelse. Besökare som övernattar på gården ges möjlighet att uppleva livet på en alpacka gård, under en dag eller under en längre period.”

Norrängens Alpacka är öppet för övriga besökare varje lördag kl:10.00 från maj till september mot en avgift på 70 kr per person, 50 kr för barn under 12 år. Vi bjuder på kaffe och fikabröd.

Vi ber er respektera att övriga tider/dagar är gården endast öppen för våra övernattande gäster.

Välkommen till Norrängens Alpacka!

Hemsida; norrangen.com



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.