Netdoktor.se AB, som äger och driver Netdoktor.se och NetdoktorPro.se, har sitt säte på Holländargatan 22 i Stockholm. Företaget drivs sedan 2002 av grundarna till bolaget. I mars 2010 gick mediekoncernen Bonnier via investmentbolaget B Media Invest in som delägare i företaget.

Netdoktor med 600 000 besök per månad har som mål är att förbättra folkhälsan genom upplysning och medicinsk information om hälsa, sjukdomar och medicin på ett språk som alla kan förstå. Samtliga tjänster är utarbetade av ett redaktionellt team med läkare, journalister och webbutvecklare. Det redaktionella materialet är under oberoende kontroll av Netdoktor och dess experter.

NetdoktorPro bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare. För att uppnå detta samarbetar NetdoktorPro:s redaktion med ett hundratal framstående svenska läkare som producerar det medicinska innehållet till över tjugo specialistområden på webbplatsen.

Hemsida; http://www.netdoktor.se/Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.