Söderhavsresor ingår i Researrangörerna Nordic AB, en koncern där vi fokuserar på specialistkunskap. Vi förmedlar hotellbokningar, paketresor, flygbiljetter och kompletta arrangemang till både individuella resenärer och grupper.

Vår filosofi är att arbeta för att ni ska få en så prisvärd resa som möjligt och mindre, personliga och charmiga hotell används oftast framför större hotellkedjor.

Vi som arbetar här reser regelbundet ner till de länder som vi erbjuder och har lång erfarenhet av att arbeta med dessa.

Vi satsar på hög kunskap om våra destinationer för att erbjuda er de bästa priserna, unika upplevelser och hög service. Allt för att er resa ska bli så bra som möjligt och för att säkerställa att ni får den resa som ni vill ha. Oavsett budget, ålder eller intresse har vi resan som passar er.

http://www.soderhavsresor.seCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn