Välkommen till Fotbollspaket.se, din kompletta arrangör av fotbollspaket till de största lagen i Premier League, Spanien och givetvis Paris St Germain! Vår idé är rätt enkel: att erbjuda fotbollspaket som inkluderar boende och matchbiljetter enligt principen “what you see, is what you get.”

Finns det plats på valt hotell och vald match, så är det det pris du får som gäller. Vi har med andra ord inga hemliga tillägg, bokningsavgifter eller liknande som tillkommer efter att du har bokat din resa hos oss. Vi erbjuder full flexibilitet och du som resenär kan påverka priserna genom att välja mellan t.ex. standard- eller VIP-paket, annan längd på resan än grundpaketets två nätter och hotellval när det finns mer än ett hotell.

Vill du ha hjälp med flyget också, så står vi självklart till tjänst även med detta då vi samarbetar med alla reguljära flygbolag.

http://www.fotbollspaket.seCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.