Med Sverigeskafferiets delikatesser flyttar finkrogen in i människors kök och utgör lättlagad Var Dags Lyx oavsett tidigare kökskunskap.

lax640

Citat;
”Vi heter Pia och Lasse Schönemyr och har jobbat inom restaurangnäringen under hela våra vuxna liv. I grunden är vi kockar men vi har också haft förmånen att få utveckla och driva flera hotell och restauranganläggningar.

teamet640Team Sverigeskafferiet

Vi närde under lång tid en dröm om ett eget litet delikatessföretag. Om att hantverksmässigt utveckla moderna svensktillverkade kvalitetsdelikatesser som fungerade både till vardag och till fest. 

Det var rapsoljan som vännerna från Skåne överlämnade i gå-bort-present som, tillsammans med en kruka persilja och en bortglömd vitlöksranka längst in i skafferiet, blev embryot till vår första delikatess. Och resultatet var gott. Mycket gott.” SLUT CITAT

Läs mer på; http://www.sverigeskafferiet.se/

Finns även på Facebook; https://www.facebook.com/sverigeskafferietCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.