Hudbristningar är ett kosmetiskt hudproblem. Bristningar i huden är drabbar främst gravida kvinnor, kroppsbyggare och ungdomar i puberteten. För kvinnor är det ett vanligt problem, upp till tre av fyra drabbas av hudbristningar under graviditeten. En kort beskrivning av bristningar är att huden sträcks ut mer än vad den klarar av, detta orsakar en liten skada. När skadan är läkt kan det skilja mycket mellan individer hur synliga bristningarna är, för en del syns de tydligt efter läkning medan för andra är de nästan osynliga.

Det finns flera sätt att reducera synligheten eller ta bort hudbristningar, en av de billigaste och bekvämaste är krämer mot bristningar. Resultaten är i de flesta fall goda, hudbristningarna kan bli helt osynliga eller få märkbart reducerad synlighet.

hudbristningar.com kan du läsa mer hur du kan ta bort missprydande bristningar och mer detaljerad information som rör hudbristningar. Där kan du även läsa om vanliga myter samt knep och egenvård för att förebygga hudbristningar. Sidan innehåller även rekommendationer och tester på produkter mot bristningar.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.