Operation Smile Sverige bidrar till att barn med ansiktsdeformiteter runt om i världen får den operation de behöver för att kunna leva ett normalt liv.

En operation tar mindre än en timme och behöver inte kosta mer än 2400 kronor. Svenska läkare och sjuksköterskor står redo att åka ut – nu behöver vi ditt stöd!

Vision
Operation Smiles vision är att inget barn i världen ska behöva leva ett isolerat liv fyllt av förnedring på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet.

Info
I utvecklingsländer riskerar barn som föds med ansiktsdeformiteter att få leva ett liv fyllt med svåra medicinska och sociala komplikationer. I en del fall har barnen problem med att äta vilket kan leda till att de svälter ihjäl. Barnen kan också få problem med hörsel och tal. Många blir utstötta och går inte i skolan. Deras sociala liv, liksom deras möjligheter att förverkliga sina drömmar, blir väldigt begränsade.

Läs mer på; http://www.operationsmile.se/Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn