Idag, den 5 september 2013,  lanserar HP sin nya serie HP ENVY Recline All-in-One PC, som erbjuder en av de bästa touchupplevelser som finns för All-in-One PC.

HP_Envy_Recline640

Med en innovativ design, kan användaren dra pekskärmen närmare och lägre, vilket gör det mer bekvämt och enklare att använda datorn direkt med fingrarna.

”Med sin innovativa design är HP Envy Recline enkel att ställa in och ändra så att den passar för olika användningsområden”, säger Staffan Sjöberg, produktchef för HP konsumentdatorer i Sverige. “Med den nya ENVY Recline PC-serien, erbjuder HP den mest bekväma och naturliga touchupplevelsen som finns på PC-marknaden just nu.”

HP lanserar även en ny stationär datorserie och nya skärmar. Dessutom HP Split x2, en PC med avtagbar skärm, som erbjuder en bärbar dators fulla funktionalitet men också kan bli en snygg platta. HP introducerar också nya skrivare för prismedvetna konsumenter som vill kunna skriva ut dokument från enheter som lätt anpassas efter deras behov.

Touch-datorer som ser bra ut, låter bra och ger en bra känsla

HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC och HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC, är HPs mest intressanta och innovativa datorer med pekskärm. De har 10-punkters touch och en revolutionerande justerbar design som ger en behaglig upplevelse och bra kontroll.

En studie från HP visar att bland de som använder pekskärm, föredrar en övervägande majoritet att ha sin skärm lågt och nära för alla funktioner som inbegriper touchanvändning(1). HP ENVY Recline-serien uppfyller behoven bland dessa användare genom sin IPS pekskärm med full HD(2) som kan hantera 10 fingrar samtidigt. Dessutom har den ett unikt gångjärn som gör att skärmen lätt kan ställas in efter behov. Gångjärnet gör att skärmen kan dras närmare användaren och till och med nästan dras ned i knät för en naturlig arbetsställning. Den kan även justeras upprätt för mer traditionell användning eller för att titta på film.

Såväl HP ENVY Recline23 som HP ENVY Recline27TouchSmart All-in-One PCs är utrustade med 4:e generationens Intel® Core™ i-processor och NVIDIA-grafik. HP ENVY Recline27har även Near Field Communication (NFC) teknologi som gör att användarna kan dela bilder, kontakter och webbadresser genom att sätta en annan NFC-enhet emot.

Dessutom erbjuder HP en ny All-in-One PC i en djärv design och med förstklassigt ljud för underhållning och för musikentusiaster. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition har en design i svart och rött och Beats Audio™ -drivna dubbla högtalare för riktigt bra ljud och ger en av de bästa ljudupplevelserna som finns tillgängliga på en dator.

Mer information om den nya HP ENVY Recline All-in-One PCs finns på The Next Bench.

Se även;  http://www8.hp.com/se/sv/home.htmlCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.