Power Wheel, världens bästa bålträning!

power

Hinner du inte komma iväg till gymmet? Eller tycker du att gymkorten är alldeles för dyra?Du kan vara lugn. Att träna hemma är minst lika effektivt som att träna på gymmet. Fortsätt läs artikeln så ska vi förklara varför och hur du kan komma igång.

Träna hemma
Att träna hemma är ett smart och effektivt sätt att hålla sig i form. Du slipper dyra gymkort och sparar därmed en hel del pengar. Du sparar också tid eftersom du slipper åka fram och tillbaka till gymmet men också för att träningen hemma oftast blir mer effektiv.

gulboll

Det är inga som helst problem att hinna köra igenom hela kroppen på 30 minuter eller ibland mindre ändå. Och det bästa av allt är att du behöver faktiskt inte ens några redskap eller bara en boll eller ett gummiband för att komma igång med din hemmaträning.

band

 

Träning med den egna kroppsvikten fungerar alldeles utmärkt. Med smarta övningar och bra upplägg kan du träna igenom hela kroppen på bara 20 minuter.

www.smartgym.se hittar du träningsutrustning för funktionell träning, gratis träningsprogram och inspiration och tips som får dig att lyckas med din träning.

smartgym

Läs mer på; http://www.smartgym.se/Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.