Babbenb_Brudb600 Babben, med sin show ”Vad hände? ” – Foto; Håkan Larsson

I slutet på augusti 2013 blev Babben blev utsedd till Årets Kvinnliga Komiker av Ståuppbranschen. Så här löd motiveringen:

”Efter över tjugo år som en av våra allra vassaste komiker satte hon upp en bejublad föreställning om något hon vet mer om än någon annan: Sitt eget liv.
Modigt, varmt och framförallt väldigt reouligt! Hon behöver ingen idrottspsykolog för att vara bäst när det gäller!”

Babben Larsson har roat svenskarna i över ett kvartssekel och än finns ingen pensionering i sikte. Just nu är hon aktuell med sin show ”Vad hände?” som ska turnera över hela landet i höst. Stoffet till föreställningen är hämtat från Babbens eget liv, framför allt de senaste fem åren.

För ni vet hur det är. Plötsligt en dag så händer det. Man tittar upp från tidningen/tv:n/surfplattan och ser sig häpen omkring. Utan att man egentligen märkte det är allt förändrat. Ungarna har blivit större, partnern äldre – frågan är om det inte är en helt annan person som sitter där i soffan?

Turnéstart 27 september köp biljetter här! 

För min egen del (Carl Stridsberg) är Babben den roligaste komikern i Sverige. Hennes underfundiga texter och små skämt, blandat med hennes härliga Gottländska och hennes varma och goa person, gör henne till min egen favorit, alla gånger!

Läs mer om Babben och hennes show här på vår systersajt, ListitSweden.se!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.