Den här bloggen drivs med WordPress som är ett open source CMS. Det betyder att källkoden är fri och vem som helst kan hämta hem och använda den, men också bidra med ny funktionalitet i form av plugins. Med hjälp av dessa plugins (tillägg) kan man få WordPress att bli den webbplats man vill.

Jonathan de Jong heter en ung kille som jobbar på ”Tigertons”. Där  har man samlat en del väldigt schyssta plugin för WordPress..http://www.tigerton.se/wordpress/

Vill man lära sig mer om WordPress eller få hjälp kan man gå till den utmärkta webbplatsen http://wpsv.se/  som är den officiella svenska portalen för det populära publiceringsverktyget WordPress. Skaparen av den heter Mattias Tengblad..

Webbstjärnan är en del av .SE:s satsningar för att utveckla Internet och Internetanvändandet. Läs mer på: http://www.webbstjarnan.se

Skapa en webbplats med WordPress;
https://www.iis.se/lar-dig-mer/guider/skapa-en-webbplats-med-wordpress/

E-handel med WordPress – WooCommerse
Här en bra länk om man vill sätta upp en butik med WordPress! 

En lista över svenska företag som kan WordPress! Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *