havskampen640Fotograf/Källa:Joakim Ahlén

Ditt bidrag är viktigt. Årets insamling går under temat “ingen ska lämnas utanför”. Vi kan inte längre acceptera den höga ungdomsarbetslösheten och att utanförskap blivit ett begrepp i Sverige.

Vi vill visa att det aktivt går att förändra om vi gör det tillsammans. Vår resa är möjlig och vår övertygelse stenhård.

Målet för Havskampen är 1 miljon kronor till förmån för Ung Cancer. Vi berättar vad de kommer göra med de insamlade medlen här>>

Här hittar du mer information om hur du kan bidra till insamlingen #1miljon>>

The Real Deal Family kommer att bjuda på dans och lektioner på hamnstopp Marstrand

Havskampen – För att ingen skall lämnas utanför!
Läs mer på; http://havskampen.se/

Om Havskampen
Den 10:e augusti lämnar två segelskutor Marstrand respektive Mariehamn. Under fyra dygn tävlar Lag East @easthk13 och Lag West @westhk13 mot varandra i att samla in pengar till Ung Cancer och skapa uppmärksamhet för lösningar på utanförskapet i vårt samhälle. Till sin hjälp har de ett team av unga traineer som söker jobb, hela Sveriges Social Media-kunniga samt våra sponsorer och supporters. Tänk dig Musikhjälpen – fast som en tävling, till havs, i land, i molnet och på webben. Allt kommer sändas live på nätet och alla är inbjudna att engagera sig i kampen.

Havskampen är också ett insamlingsprojekt till förmån för Ung Cancer där målet är 1 miljon kronor #1miljon.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *