Elegantly Vegan innehåller över 50 härliga recept på allt från pizza till lasagne. Recepten är enkla att följa, läckert illustrerade och ger förslag på maträtter och bakverk som man aldrig kunde drömma om att de fanns som goda veganska alternativ.

veganbok
Foto; Elegantly Vegan/Sonja Dahlgren

Boken skrevs efter att ha Veronica levt och rest i andra länder där synen på veganmaten är annorlunda, och hon har nu tagit tillfället i akt att skapa förändring i Sverige där utbudet på vegansk mat är dåligt. Tillsammans med aktörerna bakom Kokbokshyllan släpps nu Elegantly Vegan för iPad och iPhone.

Veronica älskar långa bruncher och afternoon tea i lyxiga miljöer, och därför har hon även valt att inkludera recept för även den här typen av tillställningar. Allt ur ett veganskt perspektiv, men inte på ett sätt som setts förut i relation till veganism.

Boken innehåller variation och rätter med stor smakrikedom, helt fria från mjölk och äggprodukter. Här finns recept som passar många olika tillfällen. Låt dig inspireras till en grönare och hälsosammare vardag med dessa läckra rätter!

För 15 kronor kommer du kunna ta del av alla recept för både iPad och iPhone. iPad versionen innehåller dessutom en funktion där du kan använda röststyrning för att bläddra i boken medans du lagar maten. Nu kan alla laga god veganmat oavsett tillfälle.

För mer infomation

Besök hemsidan: http://elegantlyvegan.com/

App Store: https://itunes.apple.com/se/app/elegantly-vegan-light/id658264874?mt=8

Veronica Stenberg, veronica@ elegantlyvegan.com, 076 576 07 15Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *