Idag presenteras Samsung Galaxy S4 Active. Precis som namnet säger så är det en smartphone för den aktiva människan. Den passar dig oavsett om du sätter på dig kostym eller våtdräkt innan du går till jobbet. Den är tålig och klarar av att följa med dig både i storstadsdjungeln och ute i det vilda. Galaxy S4 Active kombinerar innovativa funktioner från Galaxy S4 med en ruggad fast stilren design……

Samsung_Galaxy_S4_Active_65

….Allt för att aktiva användare ska kunna hålla kontakten under sina upptäcksfärder och resor runtom i världen – med stil

Vatten, lera, sand och snö

Galaxy S4 Active är IP67-certifierad så sand och vatten på stranden och lerig terräng i naturen är inga problem. Inte ens när du har hörlurarna i släpper den in fukt. Eller när den ligger i vatten på en meters djup i upp till 30 minuter. Är du under vatten och vill fotografera fungerar volymknappen som kamerans avtryckare. I mörker fungerar kameran som en kraftfull led-ficklampa.

Styr utan händer

Galaxy S4 Active är enkel att använda även när händerna är upptagna med annat. I skidbacken behåller du handskarna på när du sveper med fingrarna över skärmen. Med Air View sparar du både tid och data eftersom du kan förhandsgranska dina mejl genom att hålla fingret ovanför skärmen. Du kan också skrolla, byta låt eller svara när det ringer genom att svepa med handen ovanför skärmen.

Hälsan själv

S Health samlar och sammanställer din egen hälsostatistik under dina aktiviteter. Håll koll på hjärtslag, vikt, sömn och annat med hjälp av S Healths tillbehör. Statistiken ger dig en indikation om vad du kan tänkas behöva göra för att bibehålla – eller förbättra – en hälsosam livsstil. Beväpnad med den informationen kan du utforma den ultimata rutinen för just dig.

Fakta: Samsung Galaxy S4 Active har en 1.9GHz quadcore-processor och femtums tft lcd-skärm med full hd och Glove Touch. IP67-klassad. Bakre kamera på 8 megapixlar + led-lampa och främre kamera på 2 megapixlar. Mått 139,7 x 71,3 x 9,1 mm, vikt 151 gram. Operativsystem Android 4.2.2 (Jelly Bean). Batteri på 2,600 mAh. Wifi a/b/g/n/ac, wi-fi Direct, IrDA, nfc, usb 2.0, Bluetooth4.0 (LE). 16GB minne (användarminne ca 11.2GB*), stöd för microSD på upp till 64GB, 2GB ram. Finns i färgerna Urban Grey, Dive Blue and Orange Flare. Tillgänglig i Sverige från vecka 27. Rekommenderat butikspris från 5 300 SEK.

*Användarminnet kan vara mindre än det totala minnesutrymmet på grund av systemfiler

För att upptäcka mer, besök www.samsung.seCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.