En av mina favoritbloggerskor är den underbara, Annelie Pompe!

”- Livet väntar inte på dig, du måste leva det omedelbart,” säger Annelie Pompe som är en av världens djupaste fridykare och som är en ny spännande föreläsare hos oss på SAJ.

På ett enda andetag har Annelie dykt till världsrekorddjupet 126 m, en bedrift som kräver extrem mental och fysisk styrka såväl som motivation och målfokusering.

När Annelie inte befinner sig i djupa hav bestiger hon höga berg. Hon har varit på över 8000 meters höjd och är förmodligen redan den ”högsta och djupaste” människan på jorden.

Under 2011 besteg hon Mount Everest utan syrgas som första svenska kvinna, och en av få i världen.

Föredrag på djupet med världsmästaren i fridykning!

Annelie erbjuder inspirerande och motiverande föredrag som specialanpassas efter företagets/föreningens önskemål och tema. Föredragen är kopplade till hennes äventyr och kunskaper inom idrottsbranshen, målfokusering och mental styrka.

”Tankarna påverkar allt vi gör”, menar Annelie. Kroppen och tankarna är det enda i livet vi kan ta kontroll över. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Men detta som grund kan vi sätta mål och lyckas nå målen utan att känna stress eller ångest.

I egenskap av Personlig Tränare kan Annelie även rikta föreläsningarna mot friskvård och hälsa. Hon inspererar dig och dina kollegor/kunder att ta tag i sin hälsa och berättar hur man gör för att må bättre, inifrån och ut.

Liksom Annelie är föredragen inspirerade av österländsk filosofi och idrottspsykologi, ämnen som återkommer på olika sätt i nästan alla sammanhang.

Workshops – andas och träna ditt sinne

Annelie kombinerar även föredrag med mer aktivt innehåll. Föreläsningen kombineras med att Annelie leder yoga, andningsträning, mental träning och meditation för att testa och träna sinnets kapacitet. För denna typ av workshop krävs ett större utrymme fritt från möbler och utrustning. Man kan även anlita Annelie för träningspass, fridykning eller klättring i samband med kick-offer och evenemang.


Vem ser mest graciös ut? 🙂

Boka en föreläsning!

Kontakta Stefan eller Anna på SAJ, som är min byrå och som sköter mina bokningar.

Telefon 0500 – 42 86 02

Läs mer här på SAJ

Läs mer om Annelie på hennes egen hemsida där du även når hennes blogg; http://www.anneliepompe.com/

 


Kategorier: Bloggtips

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *