Idag fick jag svar från mitt webbhotell, FS Data.se om anledningen till varför Sverigesurfen.se inte gått att komma in på i en veckas tid..

Svaret på gåtan var det här:

”Problemet var svårare att hitta orsaken till än normalt. Till slut lyckades vi hitta att problemet berodde på en DNSSEC inställning för själva domännamnet som lagts in från Binero en gång i tiden. När vi hittade denna inställning och tog bort den kom trafiken för domänen igång igen.”

STORT TACK till support och tekniker på FS Data.se som löste problemet till slut! Och nu har både de och jag blivit en erfarenhet rikare. Kan ju vara bra att ha med sig när någon flyttar till dem från ett annat webbhotell om samma typ av problem uppstår igen.

Och om ni, besökare, flyttar till FS Data.se och samma konstiga fel uppstår har ni fått en tänkbar förklaring nu! 🙂 ”Internet – Det är något konstigt med det”!

Här lite mer om DNSSEC!


Kategorier: Nyheter

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *