Att handla online är något som har blivit allt mer populärt. Det är enkelt och går fort. Du kan bekvämt från din egen soffa beställa hem vad du än vill. Dessutom slipper man köa vid kassan, gå runt till olika butiker för att förhoppningsvis hitta just det du letar efter för att sedan bära hem tunga kassar med allt du köpt.

rabattkod400

På nätet finns ett betydligt större utbud. Du behöver bara skriva in något sökord på det du letar efter på Google eller i en nätbutik och oändliga möjligheter visas. Är du en frekvent online handlare har du säkert lagt märke till att även nätbutiker erbjuder kampanjer, rea och andra erbjudanden precis som de fysiska butikerna.

Ett annat roligt och smart sätt att spara en peng är att se om butiken som du handlar hos har någon rabattkod som man kan ange i kassan. Dessa koder visas ofta inte på själva återförsäljarens sida utan går lätt att hitta på en så kallad rabattsida.

Rabattsidor samlar alla sorters erbjudanden och rabatter som finns där ute. Det går nästintill alltid att hitta någon form rabatt hos alla nätbutiker. Oavsett om du handlar kläder, elektronik, byggvaror, köper försäkring, nytt mobilabonnemang, skor, skönhetsprodukter eller planerar en resa så går det att få ner slutpriset.

Hur gör man? Jo, leta efter butiken eller varan som du vill ha rabatt på hos en rabattsida. Te.x. kanske känner du att du vill komma bort vardagliga tankar en stund och lyssna på en spännande ljudbok från Storytel eller så har du hittat ett par snygga dojor hos Spartoo så visar rabattsidan alla aktuella erbjudanden som erbjuds just hos den butiken. Visas det en rabattkod är det bara att kopiera den och klistra in den i kassan när du ska betala för dina varor. Lätt som en plätt!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *