Den 13 – 14 april är det läge att besöka Lugnet i Falun. Då går HFE mässan av stapeln för 15e året i rad och vi presenterar ett mångsidigt program med aktiviteter för hela familjen. Vi har ett gediget utbud av utställare – allt för att kunna erbjuda en så komplett och kvalitativ mässa som möjligt. Här finns allt från nyproducerade villor, fönster, garageportar, värmepannor och isolering till resor, barnkläder, smycken, ekologiska hudvårdsprodukter och mycket mer. Besökare kan ta del av information, expertrådgivare, mässerbjudanden och ”prova på” upplevelser.

Underhållning
Till årets mässa har vi bjudit in Tv-profilen och trädgårdsentusiasten Doreen Månsson och trädgårdsexperten André Strömqvist som tillsammans kommer att lära oss om vad vi kan odla hemma i våra trädgårdar och balkonger och mycket annat spännande.

Andre_och_Doreen600

Utöver detta bjuder vi på en färgsprakande hårshow, föreläsningar på temat ROT och vikten av att använd seriösa byggare, välmående och kost där Susanne Rodin, känd från TV-serien ”Aldrig mera fet”, berättar om sitt nya liv! Mer om vikten av bra kost och träning kan du höra på söndagen när Må Bättre föreläser på samma tema, de kommer även visa upp träningsformen SOMA på stora scenen. Läs mer om programmet på www.visitsodradalarna.se/sv/Hem-Familj-Energi/Program/Programtider/

Barnens HFE
För att föräldrar som besöker mässan skall få ut så mycket som möjligt av besöket har vi på Hem Familj Energi tänk på att även barnen skall ha det bra. Hela helgen finns därför möjlighet till pyssel och trampbilbana samt att Vingresors mycket uppskattade figurer Lollo och Bernie finns på plats! För familjer finns även en särskild barnhörna med produkter för barnfamiljen, och på stora scenen håller Elin Holst i en inspirerande modevisning med mamma/barn-tema. Visningen avslutas med godisregn för alla barn.

Läs mer på; www.hemfamiljenergi.seCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *