Familjeföretaget Di Luca & Di Luca grundades 1971 av Fernando Di Luca – italienaren som tog olivoljan, pastan och kunskapen om medelhavsmaten till Sverige.

olivoljab600 BIlden ovan; Fernando Di Luca grundare av varumärket Zeta lagar pasta tillsammans med barn och barnbarn. Från vänster: Paola Di Luca, Fernando Di Luca med barnbarnet Evy på armen, Christian Di Luca samt hustrun Louise Di Luca. Fotograf/Källa:Ingvar Eriksson

Di Luca & Di Luca utvecklar och säljer mat från Italien och länderna kring Medelhavet, under de egna varumärkena Zeta och Delizie, samt ett antal starka agentursvarumärken t ex Rana och San Pellegrino.

olivoljaflaska400

Di Luca & Di Luca ägs av familjen Di Luca med syskonen Gabriella, Christian och Paola i spetsen och drivs tillsammans med ett fyrtiotal medarbetare på Södermalm i Stockholm.

BIlden nedan: Fernando Di Luca provsmakar en Zeta Classico olivolja i köket under framtagning av recept till foldern Olivolja & Balsamico.
olivolja400
Fotograf/Källa:Ingvar Eriksson

Besök gärna webbplatserna för mer information www.diluca.se, www.zeta.nu, www.delizie.nu



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *