Vår senaste bakgrundsbild är ett lodjur från Hälsinglandsskogarna.

lodjursommar650
Foto; Jörgen Larsson, jlfoto.com

Fast ni besökare ser ju bara en del av den så därför la jag in hela bilden här ovan! På grund av utrymme har jag varit tvungen att vända bakgrundsbilden vågrätt. Bilden ovan är alltså originalet..
Det är som vanligt Jörgen Larsson som tagit bilden. Jag köper alla min bakgrundsbilder av Jörgen. En del av dem ser ni i sidhuvudet här ovan. De skiftar allteftersom ni klickar vidare på sidor eller inlägg. Även bakgrundsbilden syns ibland i sidhuvudet!

Jörgen Larsson har varit yrkesverksam som fotograf sedan 1983 och har gjort sig känd för sina vackra naturbilder som ofta syns på vykort, kalendrar och i tidskrifter av olika slag. De flesta bilderna i bildarkivet är tagna i mellanformat för att garantera hög kvalitet.
Jag rekommenderar Jörgen Larsson på det varmaste. Ni når hans hemsida via bannern här till höger eller genom att klicka på jlfoto.com här!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.