Hon har tidigare gjort succé med sitt sinnliga örtspa och fått oss att hämta inspiration från urgammal indisk visdom.

lisen450

I Lisens gröna värld delar Lisen Sundgren med sig av sina bästa recept för hälsa och välbefinnande. Förutom en omfattande del med huskurer innehåller boken recept på örtteer, smoothies och flera goda matrecept som följer årstiderna – allt tillagat i ett underbart växthus inbäddat i grönska!

”I boken visar jag hur örter kan bli ens bästa vänner i vardagen och hur en skogspromenad kan bli ett äventyr och en väg till självkännedom. Det är en bok att leva med året om för att inspireras till hur vi kan ta in naturen i vår vardag och hur vi med dess hjälp kan hålla oss friska.

Boken är uppdelad efter årstiderna, och i varje kapitel finns ett urval av vilda och odlade växter som lämpar sig för just den årstiden. Välkomna in i min värld!”

Lisen Sundgren är örtterapeut och klassisk homeopat. Hon håller kurser och gör örtvandringar i Rosendals trädgård och runt om i Sverige. Hennes böcker Lisens örtspa och Lisens indiska spa har blivit mycket uppmärksammade och uppskattade. Hon har också varit med som örtexpert i flera teveprogram.

Boken har recensionsdag den 3 april.

Titel: Lisens gröna värld
Undertitel: Enkla recept och huskurer med växter från naturen
ISBN: 978-91-1-303750-9
Författare: Sundgren, Lisen
Förlag: Norstedts Förlag, Hemsida; http://www.norstedts.se/
Bandtyp: Kartonnage

Norstedts grundades 1823 och är Sveriges äldsta förlag, med ambitionen att också vara det modernaste. Vår utgivning omfattar skönlitteratur och fakta och kännetecknas av kvalitet och bredd. Förutom svensk och utländsk skönlitteratur ger vi ut memoarer, biografier, debatt- och reportageböcker, samt fackböcker inom historia, mat, trädgård, djur och natur, nautica, ordböcker, kartor och akademisk kurslitteratur.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *