Stockholms NyföretagarCentrum har sedan april 2011 drivit satsningen Start-Up Stockholm, som har till uppdrag att erbjuda nyföretagar- och innovationsrådgivning, metodutveckling och insatser för att främja företagande till alla stockholmare som vill starta företag.

startupstockholm_se640

Nu förenklar vi ytterligare för alla att hitta oss. Istället för att som förut ha två olika webbplatser (www.nyforetagarcentrum.org och www.startupstockholm.se) samlar vi nu all information om vår rådgivning och våra event på ett och samma ställe.

Den som tidigare har besökt vår rådgivningssajt www.nyforetagarcentrum.org känner till viss del fortfarande igen sig – vi har dock försökt att förbättra framför allt Startsidan med tydligare indelning och snabbingångar i vänsterspalten. Vi har också passat på att fräscha upp utseendet och innehållet.

Under projektperioden har vi en tydligare Start-Up Stockholm-profil på såväl hemsidan som i all extern kommunikation, och startupstockholm.se blir den mer tydligt kommunicerade webbadressen. Men oavsett vilken adress man använder så kommer man nu till den här webbplatsen! http://startupstockholm.se/

Start-Up Stockholm är ett initiativ av Stockholms NyföretagarCentrum i samarbete med Stockholms stad, Almi Företagspartner, Länsstyrelsen, Tillväxtverket, SEB, PwC och Trygg-Hansa.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *