Husqvarnas nya Rider 115B ger villaägaren samma förutsättningar till ett lyckat trädgårdsarbete som proffsen kräver. Stabil, effektiv och utrustad med den senaste tekniken på klippaggregat.

Rider_115B_600

I vår får Husqvarnas riders för villaträdgården 111B och 111B5 sällskap av den nya Rider 115B. Det som skiljer den från de andra är två viktiga uppgraderingar: större hjul som gör åkgräsklipparen både stabilare och mer effektiv och en klippbredd på hela 95 cm.

Rider 115B har ett frontmonterat klippaggregat, vilket gör den lättare att manövrera och komma åt med på svårtillgängliga ställen. Detta i kombination med bakvagnsstyrningen, där bakhjulen svängs in under åkgräsklipparen, gör att svängradien blir minimal. Manövreringen förbättras ytterligare via bakhjulsdriften, som ger extra dragkraft vid lutningar och ojämn mark.

Rider_115Bb600

Klippaggregatet på 115B har utrustats med det senaste inom Husqvarnas BioClip®-teknologi. Gräset klipps flera gånger till små bitar som snabbt förmultnar och återgår till gräsmattan som gödning. Vill man ha längre gräsklipp för att kunna kratta, är det bara att tillfälligt ta bort BioClip®-pluggen.

Det finns flera användbara tillbehör som gör att ridern kan serva trädgården året runt. Välj mellan en högeffektiv mossrivare, en behändig släpvagn, snökedjor till hjulen för extra bra grepp och ett stålförstärkt snöblad.

Cirkapris 32 000 kronor.

Om Husqvarnakoncernen
Husqvarnakoncernen är världens största tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, gräsklippare och trädgårdstraktorer. De är även ledande i Europa när det gäller bevattningsprodukter och en av världens största tillverkare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Husqvarna erbjuder produkter till både konsumenter och professionella och har en försäljning i över 100 länder. Nettoomsättningen uppgick 2011 till 30 miljarder kronor och det genomsnittliga antalet anställda var 15 700.

Läs mer på http://www.husqvarna.com/se/home/Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *